PMTYRITYSASIAKKAITAMMEREFERENSSITYHTEYSEnglantiVenäjä
Solid Water

Etusivu » Suunnittelu

Suunnittelu

Vedenkäsittelylaitosten prosessi- ja layout-suunnittelu

Solid Water tekee prosessi- ja layout-suunnittelua vesihuollon eri kohteisiin, yleisimpiä ovat jätevedenpuhdistamot ja vesilaitokset. Me tunnemme näiden kohteiden vaatimukset ja laitteistot, ja osaamme suunnitella ja toteuttaa toimivat, varmat ratkaisut. Lisäksi teemme yhteistyötä myös vesilaboratorion kanssa, eli ratkaisumme perustuvat tutkimustuloksiin eivätkä arvioihin.


Halutessasi vastaamme koko projektista aina suunnittelusta rakentamiseen, laiteasennuksiin ja sähköistyksiin asti, tai sitten toteutamme tarvitsemasi osan. Teemme myös paljon yhteistyötä eri suunnittelutoimistojen kanssa.


Meiltä löytyy tarvittavat vesihygieniapassit, tulityökortit ja hitsausluokat, lisäksi yrityksellämme
on kattava laatujärjestelmä. Voit siis luottaa Solid Waterin työn tuloksiin – me haluamme tehdä laatua ja tukea kestävää kehitystä.

 

 

Vedenkäsittelylaitteistojen suunnittelu, myynti ja asennus

Meiltä saat juuri sinulle suunnitellut ratkaisut ja laitteistot myös olemassa olevien laitosten toiminnan tehostamiseen ja modernisointiin. Kartoitamme ja arvioimme laitoksen kehittämistarpeet, minkä jälkeen toteutamme juuri kyseiseen kohteeseen ja tilaan sopivan laiteratkaisun. Hoidamme myös asennukset, sähköistykset ja käyttöönotot. Emme ole minkään tietyn valmistajan edustajia, joten meiltä saat aina puolueettoman näkemyksen asioihin.

Hyvä suunnittelu takaa varman ja toimivan toteutuksen eri laitekokonaisuuksissa.